martedì 11 giugno 2013

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία


 
Η Antoniano Italstudy είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι για το μήνα Αύγουστο θα διοργανώσει εκπαιδευτική εκδρομή, για παιδία από 15 ως 20 χρονών, στην Ιταλία.

Η εκπαιδευτική εκδρομή βασίζεται σε 4 εβδομάδες μαθήματα ιταλικής γλώσσας από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι. Συνολικά 25 ακαδημαϊκές ώρες ανά βδομάδα!

Και σε μικρές και μεγάλες εκδρομές που θα γίνονται τα σαββατοκύριακα και κάποια απογεύματα για να γνωρίσουν τα παιδιά κάποιες πόλεις και περιοχές καθώς και την κουλτούρα της χώρας ούτως ώστε εάν ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην Ιταλία να πάρουν μία γεύση και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις!

Η έναρξη μαθημάτων έχει καθοριστεί για τις 29/07/2013 και η λήξη τους για τις 23/08/2013.
Τα παιδιά θα πρέπει να είναι στο αεροδρόμιο της Ρώμης (Roma Ciampino) την Κυριακή 28/07/2013 (υπάρχει απευθείας πτήση από Πάφο με Ryanair) όπου εκεί θα βρίσκεται η κυρία Ευαγγελία Πολυκάρπου Πορράτσο για να τα παραλάβει και να τα συνοδεύσει στην περιοχή που θα διαμένουν. Η αναχώρηση τους για Κύπρο Κυριακή 25/08/2013 όπου θα συνοδευτούν και πάλι μέχρι το αεροδρόμιο. Σε περίπτωση που τα παιδιά θα είναι όλα ανήλικα τότε υπάρχει ενδεχόμενο συνοδείας τους μέχρι την Κύπρο κατόπιν συνεννοήσεως.
Η εν λόγω εκδρομή θα διεξαχθεί στην επαρχία Campobasso στην περιοχή Bonefro (1700 κάτοικοι).

Η εκδρομή κοστίζει 1250 ευρώ και συμπεριλαμβάνει τα εξής:

1. 100 ακαδημαϊκές ώρες ιταλικής γλώσσας
2. Βοήθημα στην κατοίκων εργασία και λύση αποριών
3. Διαμονή και έξοδα (ρεύμα, νερό κτλ)
4. Σπιτίσιο Φαγητό (πρόγευμα, δεκατιανό, μεσημεριανό, μερέντα και βραδινό)
5. Συνοδεία στις εκδρομές και επεξήγηση των αξιοθέατων και ότι θα τους περιτριγυρίζει.

Τα αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια λεωφορείων, τρένων, μουσείων κτλ δεν συμπεριλαμβάνονται στην πιο πάνω τιμή. Φυσικά στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται οτιδήποτε έχτρα επιθυμεί να αγοράσει ή να φάει το παιδί.

Οι εκδρομές θα γίνουν στις περιοχές:
1. Roma - Ρώμη
2. Napoli -Νάπολι
3. Reggia di Caserta - Ρέτζια ντι κασέρτα
4. costiera amalfitana - Κοστιέρα αμαλφητάνα
5. Promontorio del Gargano - Προμοντόριο ντελ γκαργκάνο ()
6. Termoli -Τερμόλι
7. Vasto - Βάστο
8. Pescara - Πεσκάρα
9. Και γενικά την περιοχή που βρίσκεται γύρω από το Bonefro.

Τα παιδιά θα έχουν την ευχέρεια να συναναστραφούν με τον κόσμο της περιοχής καθώς να χαρούν και να διασκεδάσουν μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται κατά το μήνα Αύγουστο (για παράδειγμα: 15 Αυγούστου το βράδυ υπάρχει η αναπαράσταση της κατάκτησης του κάστρου της πόλης Τερμόλι).

Ο ελάχιστος αριθμός παιδιών για την έναρξη της εκπαιδευτικής εκδρομής: 3

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 00357.99.306.152 ή στο 0039.338.45.03.618 ή στείλτε μας email antoniano@cytanet.com.cy.

Nessun commento:

Posta un commento